Servisna ponuda

Zbog visoke cijene novih strojeva, u današnje je vrijeme servis iznova dobio na važnosti. Generalnim remontom vašem stroju dajemo preciznost novog, a vaša investicija pri tom je znatno manja nego da kupujete novi stroj. Ukoliko želite povećati produktivnost, na generalno obnovljen stroj ugrađujemo mjerne i upravljačke jedinice (retrofiting). CNC strojevi zbog svoje visoke cijene ne trpe zastoje i duge popravke. U takvim slučajevima nastojimo odreagirati najbrže što možemo.

Nudimo:

  1. redovan servis i redovno održavanje alatnih strojeva
  2. generalni remont alatnih strojeva
  3. poluremont alatnih strojeva
  4. retrofiting alatnih strojeva
  5. servis, popravak i održavanje CNC alatnih strojeva
  6. popravak alata

Uz servis alatnih strojeva nudimo Vam kompletno strojarsko održavanja vašeg postrojenja. Specijalizirali smo se za održavanje postrojenja u prehrambenoj, farmaceutskoj i kemijskoj industriji. Ugovorom o održavanju raspoloživi smo za Vas 24 sata dnevno i svih 7 dana u tjednu. Ugovor podrazumjeva: preventivno održavanje, žurno otkanjanje kvarova, garanciju za obavljene radove. Servis alata – Pružamo Vam kvalitetan servis alata, bilo da se radi o zamjeni standardnih dijelova, lomu ili oštećenju alata, preinakama, ili samo pripasivanju alata.

Provođenje remonta

Najvažnije tijekom remonta alatnog stroja jeste u svakom trenutku imati uvida u stvarno stanje stroja. Sve pažljivo bilježimo i dokumentiramo. Ovu operaciju nazivamo defektaža.

Najosjetljivija operacija remonta jeste poravnavanje ploha kliznih staza. Nazivamo je tuširanje. Osjećaj za preciznost i strpljivost majstora presudne su za uspješnost ove operacije. Ne postoji stroj koji bi iskusnog majstora mogao zamijeniti.

Strojevi koji remontiramo moraju zadovoljiti Schlesinger norme.

Sastavni dio remonta jeste probni rad stroja.

Retrofiting

Ugrađujemo nove upravljačke jedinice i pogonske motore.

Servis CNC

Specijalisti smo za
SIEMENS i PHILIPS upravljačke jedinice, ali uređujemo strojeve i s drugim upravljačkim jedinicama. Upravo izvodimo generalni remont CNC glodalice "HECKERT" s HEIDENHEN upravljačkom jedinicom.

Popravak alata

Nudimo uslugu brušenja alata.

Redovan servis
Servis

Redovnim održavanjem produžujete radni vijek stroja.

Generalni remont

Generalni remont obuhvaća kompletnu revitalizaciju stroja.Svi dijelovi se čiste i provjeravaju. Za stroj dajemo garanciju.

Poluremont

Poluremontom su obuhvaćeni radovi desno od vreteništa. U poluremont je uključeno ličenje stroja i garancija.